55 اطلاعیه مهم امور فارغ التحصیلان
اطلاعیه مهم امور فارغ التحصیلان
به اطلاع دانش آموختگان گرامی می رساند،کلیه امور مربوط به گواهینامه موقت تحصیلات ، تائیدیه تحصیلی و دانشنامه نیاز به ثبت در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری می باشد. لذا بعد از تقاضای اولیه دانشجو و ثبت توسط این واحد در سامانه مذکور و همچنین تائید نهایی دانشگاه منتخب استان مازندران و وزارت علوم نسبت به صدور گواهینامه موقت، تائیدیه تحصیلی و دانشنامه اقدام خواهد شد.
از دانش آموختگان  عزیز درخواست می شود تقاضای خویش را بصورت مکتوب به امور فارغ التحصیلان موسسه تحویل دهند. و در صورت عدم طی این فرایند ، مدارکی به دانش آموخته تحویل نخواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با شماره تماس 3-33033971 داخلی 120 کارشناس امور  فارغ التحصیلان(سرکار خانم فقیحیان ) تماس حاصل نمائید.
امور آموزشی تحصیلات تکمیلی

تاریخ انتشار: 14:23:56 1398/02/26