150 دستورالعمل بهداشتی برای شرکت در امتحانات حضوری
دستورالعمل بهداشتی برای شرکت در امتحانات حضوری
1 – امتحانات پایان ترم ( نیمسال 002 ) به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و تنظیم فاصله صندلی ها 5/1 متر مطابق تقویم آموزشی دانشگاه برگزار خواهد شد . به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیری از ازدحام جمعیت ، امتحانات در مدت زمان مناسب برگزار می گردد .
2 - حضور اساتيد ، كاركنان و دانشجويان در محيط دانشگاه و شرکت در جلسات امتحانی با رعايت پروتكل بهداشتي ( ماسك ،  ‌مايع ضدعفوني كننده دست ، فاصله اجتماعي و ... ) امكان پذير است.
3 – افراد مشکوک به ویروس کوئید 19 یا دارای علائم تب ، سرفه ، تنگی نفس و سرماخوردگی در خلال برگزاری امتحانات پایان نیمسال 002 به دانشگاه مراجعه نموده و در اولین فرصت گواهی پزشکی خود را به امور آموزشی ارائه دهند . دانشگاه در خصوص حذف درس یا نیمسال به دلیل ضرورت پزشکی مساعدت خواهد کرد .
4 - ضدعفوني كردن مکانهای امتحانی روزانه قبل و بعد از امتحانات توسط واحد خدماتی و مسئول آن توسط مسئول حوزه امتحانی می باشد .
5 - حتی الامکان مواجهه چهره به چهره افراد کاهش یابد و برای برگزاری جلسات از تلفن ، شبکه های اجتماعی و و یدئو کنفرانس برای افرادی که در داخل یک ساختمان می باشند ؛ استفاده شود.
6 - در صورتی که مواجهه چهره به چهره افراد ( اگر ناگزیر باشند ) ؛ می بایست فاصله یک تا دو متر (حداقل یک متر) و حداقل زمان ممکن رعایت شود. استفاده از سیستم تهویه و یا باز گذاشتن پنجره‌ها ضروری است.
7 - در صورت استفاده از سرویس ایاب و ذهاب، رعایت فاصله ۱-۲ متری (حداقل یک متر) در موقع نشستن در سرویس ضروری است (حداکثر ۳ نفر در یک خودرو سواری متشکل از راننده و دو نفر مسافر در صندلی عقب.)
8 – درب و پنجره ، صندلی ها و دیگر وسایل محل برگزاری امتحانات پیش از آزمون با نظارت مدیر امور امتحانات توسط امور خدمات دانشگاه ضدعفونی می شوند .
9 – از تجمع افراد در فضاهای مختلف دانشگاه و محل برگزاری امتحانات جلوکیری به عمل خواهد آمد .
10 – سطل زباله درب دار در محیط های مختلف دانشگاه و محل برگزاری امتحانات قرار می گیرد .
11 – در محل های مورد تماس مکرر افراد مانند دکمه های آسانسور ، دستگیره درب ها ، وسایل یکبار مصرف مانند دستمال کاغذی توسط امور خدمات دانشگاه تامین و استفاده شود .
12 – پاکیزگی و ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی در محل برگزاری امتحانات به طور منظم مدنظر قرار می گیرد و مواد شویند ه و ضد عفونی کننده برای شستشوی دستها و دستمال کاغذی توسط امور خدمات دانشگاه فراهم می باشد .

روابط عمومی موسسه آموزش عالی هدف

تاریخ انتشار: 14:58:16 1401/03/11