664 ثبت نام بدون آزمون با تسهیلات ویژه در مقطع کارشناسی پیوسته

موسسه آموزش عالی هدف ساری

با بیش از 12 سال فعالیت آموزشی در عرصه آموزش عالی کشور و کسب رتبه سطح یک کشوری از طریق ثبت نام در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور

صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ( بدون آزمون ) در مقطع کارشناسی پیوسته

در رشته های زیر دانشجو می پذیرد.

ردیف نام رشته کد رشته محل ردیف نام رشته کد رشته محل
1 مهندسی انرژی 17326 5 مهندسی کامپیوتر 17330
2 مهندسی برق 17327 6 کارشناسی حسابداری 26573
3 مهندسی پزشکی 17328 7 کارشناسی حقوق 27787
4 مهندسی صنایع 17329 8 کارشناسی روانشناسی 27788

تسـهیـلات ویژه

۱)تخفیف شهریه با تصویب هیأت مؤسس دانشگاه تا سقف ۳۰%

2)براي دانشجویان برتر علمی ( در هر مقطع و رشته تحصيلي) و نیز نفرات برتر مسابقات علمي، فرهنگي، هنري و ورزشي، ۱۰ الی ۳۰ درصد تخفيف شهريه ثابت در نظر گرفته مي شود.

3)فرزندان شهداء ، آزادگان و جانبازان بالای ۲۵%  با ارائه تاییدیه از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساری  از۱۰۰% تخفیف شهریه برخودار خواهند شد.

4)ارائه تسهیلات وام شهریه صندوق رفاه به دانشجویان متقاضی .

5)بهره مندی  دانشجویان از مشاورین تحصیلی، روانشناختی، بهداشتی و پزشکی مجرب بصورت رایگان

6)سرویس ایاب و ذهاب ، امکانات ورزشی رایگان و غذای ناهار با نرخ مصوب مناسب برای دانشجویان مهیا می باشد.

7)خوابگاه خودگردان برای  اسکان دانشجویان  دختر و پسر در داخل شهر ساری مهیا می باشد.

• داوطلبان از تاریخ 19 مرداد ماه جاری می توانند با مراجعه به سایت موسسه از طریق سامانه سازمان سنجش اقدام به ثبت نام نمایند.

آدرس : ساری ، بلوار فرح‌آباد ، کیلومتر ۵ ، کد پستی ۱۳۹۱۹-۴۸۱۶۱ ، مؤسسه آموزش عالی هدف

شماره تماس:                 ۳-۳۳۰۳۳۹۷۱-۰۱۱ (شماره های داخلی در بخش دفترچه تلفن وب سایت موجود است.)
»»  سایت موسسه:         www.hadaf.ac.ir
»»  سامانه پیامکی مؤسسه: ۵۰۰۰۲۰۳۰۱۱۵۰۰۰